За нас

logo2

Десислава Иванова създава студиoто след дълги години прекарани в сферата на интериорния и екстериорния дизайн, и множество интересни проекти. Зараждането на студио AULY идва съвсем плавно и естествено, това е моят начин да изразя себе си, да помогна на тези, които искат да направят своето място красиво, удобно, уютно и хармонично. Всеки нов проект е предизвикателство зад което стои трудът на много хора и безкрайната любов от добре свършената работа. Целта ни е задоволяване на естетическите и житейски виждания на всеки клиент, за постигане на пълен душевен и физически комфорт в един съвременен интериорен дизайн.

Идеята за името на студиото се поражда от желанието то да се асоциира и да има връзка с неговата дейност. АУЛ (мн. ч. Аули) е укрепено селище на прабългарите или дворец на прабългарски хан. В буквален превод – дом (от древногръцки в лат. Aule). Това е и стремежът на студиото всеки клиент да получи мечтаният дом или офис, който да бъде негова крепост.

Десислава Иванова завършва Лесотехнически Университет, специалност ландшафтна архитектура през 1998г.
Работи в “АЛД – Карамочев и сие”, една от първите фирми специализирани в проектирането и изпълнението на екстериорни и интериорни проекти на ландшафтната архитектура, където натрупва ценен опит и практически познания.
В последствие се насочва към интериорното проектиране и обзавеждане. Повече от шест години работи във фирма “Ефекта”, която е сред водещите на пазара, вносител на известни италиански и испански фабрики. Именно там открива, че интериорният дизайн и архитектурата са нейната голяма страст. Благодарение на абсолютният професионализъм и изключително добрият екип с който работи в “Ефекта” участва в реализирането на много жилищни и обществени интериори. Посещава мебелните изложения в Милано и Валенсия, и изгражда пълноценни колегиални взаимоотношения с редица партньори работещи в сферата на вътрешното обзавеждане в България и Европа.

Десислава Иванова

Интериорен дизайнер

Завършва Лесотехнически Университет, специалност ландшафтна архитектура през 1998г.