Офис Ентреа Кепитъл

Тип: Офис
Местоположение: София
Площ: 3ти етаж – 135м2  / 2ри етаж – 90м2
Фаза на изпълнение: Завършен
Интериорен дизайн: Десислава Иванова
Фотография: Яна Блажева

Описание

Офисът е разположен на два етажа, които са в завършен вид с изградени инсталации, подова настилка, окачен таван и боядисани стени. Задачата е изхождайки от съществуващото положение, с минимални корекции по стени, без промяна на тавани и инсталации, да се оформят представителен и работен офис.

Представителната част на офиса е основно с дизайн насочен към посетителите на компанията и осигурява необходимите удобства за срещи и разговори. Обособени са две конферентни зали, като за оформянето на голямата конферентна зала е премахната стената между двете малки помещения. Приемната е зона за не формални срещи и изчакване, и за там е предвиден уютен кът с мека мебел. Използваните щори позволяват във всички помещения да се запази светлината, която влиза през големите прозорци витрини. Терасата предоставя разкошна панорама и там са ситуирани два къта за почивка.

Работният офис е организиран да отговаря оптимално на начина на работа и потребностите на екипа. Използваните офис мебели са съобразени с цялостната цветова концепция. Те са с модерен, изчистен дизайн.

Интериорът предлага спокойна и гостоприемна атмосфера, съчетан с функционална работна среда, със съвременна визия и стил.