06
окт.

Цвят на годината 2017 – Виолет Вербена (Violet Verbena PPG 1169-5)

Есента леко почуква на вратата ни и води със себе си богата палитра от цветове.Това е времето, когато всички големи имена в дизайна и модната индустрия започват да обявяват своят фаворит за цвят на годината.

Едни от първите обявили вече своят любимец са PPG The Voice of Color. В PPG работят повече от 20 цветни стилисти по целия свят, всеки специализиран в различни пазари, които си сътрудничат. Тяхната цел е да се определят стиловите и цветови тенденции за дома, електрониката и автомобилостроенето. Уникалната позиция на PPG на няколко пазара позволява да наблюдават и консолидират възникващите глобални промени в цветовите тенденции.

Техният избор за 2017 е Violet Verbena PPG 1169-5.

1

Violet Verbena е сложен цвят със сиво-лилав оттенък. Той е идеален за популярния бохем или за номадския начин на живот. Това е актуализация на един класически нюанс, който добавя дълбочина, лукс и лежерност на всяко пространство. Същевременно е идеален фон за потребителите, които търсят сливане на мъжкото и женското, мистика и съвременен модерен стил.

2

Този цвят се адаптира към околната среда и допълва разнообразието от дизайнерска естетика, от игриви стаи за спокойни пространства. Violet Verbena e лилавo със загадъчно хамелеоново присъствие.

Следете нашите публикации, ако искате да бъдете в течение на модните тенденции в интериорното обзавеждане и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от професионално интериорно проектиране.

Снимков материал: PPG The Voice of Color

Публикация: КАК ДА ОБЗАВЕДА, Портал за обзавеждане. Интериор и екстериор