За нас

logo3-262x262

Създадох студиoто след дълги години прекарани в сферата на интериорния и екстериорния дизайн, и множество интересни проекти. Клиенти на студио AULY са тези, които искат да получат своето място, което да бъде красиво, удобно, уютно и хармонично. Всеки нов проект е предизвикателство зад което стои трудът на много хора и безкрайната любов от добре свършената работа.

Идеята за името на студиото се породи от желанието ми то да се асоциира и да има връзка с неговата дейност. АУЛ (мн. ч. Аули) е укрепено селище на прабългарите или дворец на прабългарски хан. В буквален превод – дом (от древногръцки в лат. Aule). Това е и стремежът на студиото всеки клиент да получи своето мечтано пространство, което да бъде негова крепост.

Десислава Иванова

  • Завършва Лесотехнически Университет, специалност ландшафтна архитектура през 1998г.
  • Работи в “АЛД – Карамочев и сие”, една от първите фирми специализирани в проектирането и изпълнението на екстериорни и интериорни проекти на ландшафтната архитектура, където натрупва ценен опит и практически познания.
  • Работи във фирма “Ефекта”, която е сред водещите на пазара, вносител на известни италиански и испански фабрики. Именно там открива, че интериорният дизайн и архитектурата са нейната голяма страст. Благодарение на абсолютният професионализъм и изключително добрият екип с който работи в “Ефекта” участва в реализирането на много жилищни и обществени интериори. Посещава мебелните изложения в Милано и Валенсия, и изгражда пълноценни колегиални взаимоотношения с редица партньори работещи в сферата на вътрешното обзавеждане в България и Европа.

Десислава Иванова

Интериорен дизайнер

Завършва Лесотехнически Университет, специалност ландшафтна архитектура през 1998г.

dibla

DIBLA DESIGN AWARDS 2022

Kатегория: Обществен интериор | Офис / Работна среда

Награда: Финалист проект Black Peak Capital Office Space

Конкурс “Къща на годината” 2020 на сп. Идеален дом

Kатегория: Малкото жилище

Награда: Втора награда за проект “Мента”

diplom
ring

DIBLA DESIGN AWARDS 2018

Kатегория: Обществен интериор | Ресторант / Бар – Ресторант

Награда: Номиниран проект The Ring bar&dinner