Услуги

Интериорно проектиране

Представя виждането на интериорния дизайнер за правилно организиране на пространството, съобразено с желанията и естетическите вкусове на клиента.

Авторски надзор

Контролиране, организиране и координиране на изпълнението на одобрения интериорен проект, с цел спазване на договорените срокове и бюджет.

Ландшафтен дизайн

Оформянето на екстериора се изработва въз основа на предпроектни проучвания и анализи. Дават се най – добрите решения, съобразени с виждането на клиента.

Консултантски услуги

При частично реновиране и необходимост от освежаване на част от интериора, или при нужда от подбор на различни декоративни аксесоари.

Защо да използвам услугите на интериорно студио?

Добрия интериорен проект е функция от множество компоненти, които интериорният дизайнер базирайки се на своя опит и познания съчетава по най – правилния начин. Той ви спестява грешки които бихте допуснали, време, пари, огромно количество стрес и напрежение, които сапътстват всеки един процес, започнат без проект и обмислена концепция. Изберете интериорно студио на базата на негови реални изпълнени проекти, които харесвате и най – добре ви импонират, и бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Да се обърнеш към професионалист е винаги правилното решение.

" Място за всичко и всичко на мястото си. Добро съхранение е ключът към един добре проектиран дом."~Бенджамин Франклин