19
окт.

Simply White цветът на 2016г. според Benjamin Moore

Компанията „Benjamin Moore” е основана през далечната 1883год. в Бруклин, Ню Йорк. Със своя над стогодишен опит, днес тя е най – популярната и предпочитана марка за бои в северна Америка. В началото на този месец компанията обяви дългоочакваният цвят на 2016год. -Simply White OC-117.

Изборът на студиото се базира на сериозно проучване направено в рамките на година в цял свят. Според Елън О’Нийл, творчески директор на Benjamin Moore „Белият цвят е трансцендентен, динамичен и поляризиращ, той или се приема за даденост, или обсебва…“.

1_1 ColorTrends

Брандът също разкри цветовия тренд за 2016год. Това е палитра от 23 цвята с които илюстрират как бялото работи в цветния спектър.

Ако искате да сте в крак с модните тенденции в интериорното обзавеждане, ето няколко съвета от студиото за интериорен дизайн АУЛИ:

 1_2 classic

1_3 loft

Белият цвят и различните негови вариации са извън всякакви стилове. Той присъства както в класическите интериори, така и в индустриалните лофтове.

1_4

1_5 bedroom

Безспорен фаворит за скандинавските, но и неизменна част от провансалските.

1_6_AULY

Както и абсолютно наложил се в съвременните модерни градски интериори. Избирайки бялото, никога няма да сбъркате, какъвто и стил да предпочитате.

2_AULY

Той е удачен избор за антрето и коридора, където обикновенно отсъства естествена светлина.

3_AULY

Неизменна част от кухнята, а тя е сърцето на дома.

4_terasa

Терасата огряна от слънчевите лъчи ще изглежда просто приказна в този цвят.

5_1_AULY

5_2_AULY

За да получите истинско равновесие комбинирайте различни нюанси на бялото. Те подчертават ъглите и обемите по един прекрасен начин, като същевременно карат всяка една мебел да изпъкне и подсилват ефекта на цветните аксесоари.

5_3_AULY

Така ще можете да имате едно наистина пълноценно релаксиране с любимата книга.

6_AULY

Чудесно решение, ако искате пространството на банята да изглежда по голямо и да излъчва неподправена чистота.

7_AULY

Спалнята е мястото където искаме да получим абсолютно спокойствие и пълна хармония, за да можем да се насладим на един наистина здравословен сън и почивка.

8_AULY

Ако ви е необходимо уединение и концентрация, за да се съсредоточите над работата си в кабинета или работният кът, това е правилният избор.

9_1detska

Не се страхувайте, че детската стая ще бъде скучна в бяло. Това е прекрасен фон на който изпъкват всички останали детайли.

10_1 office

Офис в бяло – има ли по добро решение от това?

10_2_AULY

И разбира се неостаряващата и винаги актуална игра на „черно и бяло”.

Публикация: jenite.bg